Чи є потрiбним спiлкування з екскрементами суспiльства?

Що вiдбувається на нашому порталi протягом останнього часу? Нажаль, до багатього ми вже звикли. Наприклад, до величезних "бiлих плям" пiд IP якогось йолопа, якi заважають читанню коментарiв. (Нашi дописувачi вже нарекли оцi плями "простирадлами". Гарна назва.) До образ та лайки ми теж майже звикли. Людина не худобина, вона до всього звикає.

Але того, що я випадково побачив учора на одному з "Читацьких блогiв", досi ще бачити не доводилося. Навмисно не наводжу нiка автора блогу й назви публкацiї. Тим бiльше, автор тут нi до чого.

Хто цього разу проявив "героїзм"? Сумнозвiсний Negodyay (дублююча кличка "Нудель"), який "перевершив" навiть самого себе. Вiн заповнив майже весь простiр "поля коментарiв" не непристойними малюнками (це вже було), не "простирадлами" (оцим вже теж нiкого не здивуєш).

Тепер Negodyay розмiстив на чужому блозi безлiч постiв однакового змiсту: "повiдомив" усiм, що вiдома дописувачка (її зареєстрований нiк складається з iменi й прiзвища) нiбито "працює повiєю". Навiть назвав мiсце. (Певно, у цьому мiсцi вiн замовляє для себе дiйсних повiй.)

Отаких гидот ми досi тут не бачили. До "ординарних" хамiв ми вже звикли, але до занадто "просунутих", на кшталт цього ПОКИДЬКА, ще не встигли звикнути.

...Iнколи суспiльство зiставляють з тiлом людини. (Або тварини.) Визнаю, що це - не зовсiм помилковий "фiлософський прийом". Отже, уявимо собi, що суспiльство - це живе тiло.

А в кожному тiлi вiдбуваються природнi процеси, тобто процеси життєдiяльностi. При цьому виробляються субстанцiї, як мають назву "продуктiв життєдiяльностi". У тому числi, вибачаюся за життєву прозу, виробляються екскременти. (Особисто я, кажучи чесно, вiддаю перевагу синонiму, який починається з лiтери "г". Але, заради "полiткоректностi", най будуть "екскременти".)

Живе тiло виробляє екскременти - це факт. (I науковий, i побутовий.) Але ми умовились уявляти людське суспiльство як аналог живого тiла. Отже, воно (суспiльство) теж виробляє спом'януту субстанцiю.

Судячи з постiв дописувача Negodyay, про якi вже йшла мова, оцей дописувач є типовою частиною екскрементiв людського суспiльства. Адже, хiба хтось, oкрiм шматка гiм... (пардон - екскрементiв), дозволить собi оприлюднити бруднi й брехливi гидоти про жiнку, навiть якщо вона йому чимось не подобається?

Що ж, екскременти - вони й поводяться, як екскременти. (Смердять.)

Але треба поставити питання: невже ми згоднi звикати до присутностi подiбних екскрементiв суспiльства серед нас та терпiти постiйний сморiд? Для екскрементiв є вiдповiдне мiсце - яма сiльського сортиру. Саме туди їх i треба вдправляти.

Пропоную вiдмовитися вiд спiлкування з вiдвертим представником екскрементiв суспiльства. Най загальне мовчання стане для нього сортирною ямою.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1406

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі