КОРИДОРИ

"Уряд планує до 2015 року відмовитися від державних житлово-експлуатаційних контор" - ця новина, як то кажуть, має бороду, але днями, продивляючись деякі інтернет - видання, саме вона привернула мою увагу і, навіть, покращила настрій. Адже відпадає ще одна гілка так званого радянського колориту!

Нарешті і в Україні почав свій занепад такий яскравий і різноманітний світ пишних жінок з великими рожевими,червоними губами, світ шикарних, не менш яскравих зачісок, зникне це місце, де ще залишився радянський пил, де робітники в унісон луплять по клавіатурах старих комп'ютерів, де Анжел, Люб, Раїс і Тамар на квадратний метр більше, ніж будь - де в місті.Зникне цей храм, де багато фікусів, старих меблів і різноманітних штучних квітів, де можна побачити зелені та червоні совдепівські телефони, де найголовніший босс - це пані, яка приймає в тебе документи.

Загине епоха форм, заяв, талонів, карток, паспортів, штампів, місце сварок, голосних дискусій, гучних пояснень. Де заповнити анкету з першого разу неможливо, тому що у зразках багато помилок, і тьотя у віконці робить винним саме тебе. Де для того, щоб оформити реєстрацію на проживання в квартирі потрібно прийти усією родиною! І звичайно, копії, копії, копії паспортів, ордерів, довідок, посвідчень, а потім копії цих копій і все це звіряється, і величезна купа підписів.

Невже український ЖКГ почав свою еволюцію і в недалекому майбутньому оформити ту ж саму реєстрацію місця проживання будь - якого громадянина (навіть емігранта), можна буде всього за кілька годин, як, наприклад, у Німеччині, маючи при собі лише паспорт та копію документа на житло, без будь-яких штампів і черг. А прекрасні Анжели, Люби та Раїси, мов у казці про Попелюшку, перетворяться на елегантних та ввічливих Ліз, Варвар чи Дарин. От тільки в програшній ситуації залишаться власники місцевих аптек, бо обіг заспокійливого значно зменшиться.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі