Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
19.07.2013
1

Провокатори і вибори в проблемних округах.

Провокатори були, є і будуть - за це їм добряче платять. Коли екс-б'ютівець Кармазін подав до Суду правдиву інформацію про всілякі порушення закону двома депутатами в мажоритарних округах на виборах-2012, я зрозумів, що депутатів позбавлять мандатів, бо це ланцюг продуманого плану влади ( слово "правдиву" - без лапків, бо подібне мало місце на кожній виборчій дільниці).

Попередня ланка цього ланцюга – таке ж нелогічне визнання недійсними результатів виборів-2012 в п'яти округах. Чого тільки в п'яти, а не зразу в семи, десяти?.. Всі знали (тим паче - влада, опозиція, ЦВК), що – це незаконно, та довго гралися в підкидного, щоб визначити дурня, який прийме рішення. Визначили.

Політологи  поясняють це бажанням влади мати більше своїх кнопкодавів у Раді, коли й бабусин кіт знає, що кількість голосів залежить тільки від грошей, виділених на їх "тушкування" (основна корупційна складова виборчого закону, яку ніколи депутати не відмінять, як і недоторканість). Та й нові закони владі не дуже потрібні, бо все козирне пройшло під завісу в попередній Раді при диригуванні невтомного Чечетова. Тож блокування трибуни теж пішло на користь владі.

Призначення Охендовського керувати ЦВК - основна ланка в ланцюгу цих подій. Стають логічними "нелогічні" дії Верховної Ради і ЦВК про визнання виборів недійсними в п'яти округах, потім - неконституційне позбавлення мандатів двох мажоритарників. Переконаний, що Охендовський – чи не основний розробник такого сценарію, тому його поспіхом (під завісу сесії й без заяви Шаповала про звільнення) більшість погодила  на голову ЦВК під кінець сесії, щоб вибори в округах відбулися ЧЕСНО!  Вперше!  Чому?..

1. Для мафіозної влади немає значення, представник якої партії переможе, бо "тушок"- хоч греблю гати, - були б гроші.

2. Вибори пройдуть повністю під контролем ЦВК, щоб розвіяти у виборця недовіру до Охендовського, як до "підрахуя" № 2, та запевнити європейську спільноту в принциповості ЦВК і демократичності влади. Йому і карти в руки - не схибить!...

3. Головна мета "проблемних" виборів - приспати пильність громадян і опозиції перед президентськими виборами, на яких ще в небувалих масштабах будуть задіяні всі ресурси: адміністративний, правоохоронні органи, суди, кримінал, підкупи, фальсифікації, водомети, сльозоточивий газ...

4) Рішення про зняття з президентських перегонів "недостойного" кандидата прийматиме ЦВК. Якщо не вигадають причину, то фальсифікують результати першого туру. Наперед знаємо, хто буде "недостойним", тому "опозиція" йде на поводку владної мафії й не бажає визначати до першого туру єдиного кандидата, щоб народ не зміг його захистити на Майдані від свавілля влади. Знаємо й переможця. Недарма Путін аж двічі поздоровив його (авансом) на виборах-2004. Перший раз - здійснилось у 2010, здійсниться і в 2015, тим паче, що переможця визначить особисто Охендовський.

Мої висновки підтвердив 17 липня член ЦВК Магеря: "Головне - не дата виборів, а пошук компромісів, після яких результати голосування будуть легітимними... Якщо Верховна Рада прийме відповідний закон, ЦВК тоді зможе своєю постановою призначити відповідні повторні вибори. І дуже хотілося б, щоб такий законопроект мав підтримку практично всього залу, тому що питання визнання має дуже велике значення. Важливо, щоб правила були прийняті однозначно для всіх - і для влади, і для опозиції, і потім сприйняті суспільством".

З розпачем згадую антинародний виборчий закон, прийнятий в листопаді 2011року при підтримці всього залу. ЗА - 366 ! Серед них - 62 б'ютівці, 24 симоненківці, 20 литвинівців, 19 реформаторів заради майбутнього (своло - "тушки"), та 36 балогавців і яценючат. Пам'ятаю й про заяву річної давнини заступника голови ЦВК Андрія Магері про свою відставку в разі фальсифікації виборів-2012. Не відставився. Не маю сумніву, що новий законопроект буде не менш облудний та матиме підтримку всього корумпованого залу… Кармазіни були, є і будуть.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі