Суми і "дєнь пабєди"

Ну що Українці, нарешті день минув і можно спокійно проаналізувати сьогоднішні події в Україні. Але, якщо я буду аналізувати всім міста України, то це буде забагато іноформації, натомість я вам розповім про м. Суми і "день пабєди".

Як вже відомо, вчора в Сумах активісти ВО Свобода та інші націоналістичні організації встановили пам'ятну табличку Борцям За Незалежність України" і висадили алею героїв. Сьогодні активісти  ВО Свобода вшанували пам'ять борців за незалежну Україну, поклали квіти до пам'ятної дошки Борцям За Незалежність України.

Повз нас проходили люди - деякі зупинялися і дивилися кому це дошка, деякі тупо йшли на парад не помічаючи нічого, окрім того, що вони хочуть побачити. Що ж ми бачимо - людей, які навішали на себе гергієвські лєнточки, але вони навіть не розуміють, що ці лєнточки не мають ніякого відношення до ветеранів ВОВ. Мені взагалі не зрозуміла логіка кремлівських ідіотів, які давали їм ці лєнточки. Але людям байдуже, вони роблять це із року в рік це вже влилося у стадний інстинкт. Але найбільше, що нас обурило те, що деякі особи наліпили на Українські вишиванки гергієвські лєнточки. Це вже плюндрування національних символів України, зневага до Українських традицій, це просто клініка. Якщо б вони зрозуміли всю абсурдність того, що вони зробили - вони б наступного разу тричі подумали перед тим, як зробити щось подібне. Лише ми втрьох були в національних колярах та символіках. Особисто в мене була синьо - жовта стрічка - символ Української незалежної держави.

Йдемо далі і бачимо таку картину - стоять браві борці з колорадськими жуками. ФОТО:

Але це ще не кінець наших сьогоднішніх пригод. Вже коли ми поверталися, ми побачили двох прапороносців від СПУ (на вигляд прості студенти) їм заплатили за те, щоб вони там постояли з прапорами і все. Це теж, саме, що ми бачили коли були біля пам'ятної таблички, але відрізняє їх від тих людей те, що ті просто йшли на парад, але не уявляли киди йдуть і взагалі навіщо це їм, цим же заплатили за те, щоб вони потримали червоні прапори і пройшлися в колоною, у цих же людей було написано таке: "Скоріше б все скінчилося і нам видали гроші". Це щира правда звичайно сумно, але це реалії нашого життя.

Близько 12 години почався їх шабаш, комуністи увімкнули свою шарманку і пішов табун з червоними прапорами. Коли ми вийшли до театру ім. Щепкіна там була виставка на тему цієї "пабєди" і мене обурило те, що там написано тільки русскіє пабєділі, русскіє найбільше постраждали. Ось тут, як кажуть лопнуло моє терпіння, і вирвала жага до встановлення історичної справедливості: "Я й кажу які блін русскіє, яка русская пабєда? Кажу, що найбільше від війних двох режимів постраждали це Україна і Білорусь, найбільше жертв були серед Українців. Тут і дєдовєватєлі нестримали і почалося:"Які Українці, ти шо фашист? Смєрть немєцкім окупантам!". Конкретної відповіді я від них і не очікував. Я кажу: "Я шо німецький окупант чи що? Я Українець, мої діди воювали за свою землю, за свої сім'ї вони були Українцями. І вони б не хотіли, щоб я їх пам'ятав борцями за камунізм, вони не хотіли воювати в ЧА, їх примусили, тож я буду їх пам'ятати без дня пабєди, без гєоргієвських лєнточок, і без кривавої шмати". Один із тих, що назвав мене "німєцкім окупантом" був схожий на божевільного, якого тільки виспустили із божевільні.

Ось так стадо йшло святкува свій уявний дєн пабєди, а патріоти, які знали історію, вшанували загиблих у війні за незалежність України! Вічна їм пам'ять! Але знаєте, що найбільше розлютило гєоргієвскіє лєнточкі на Українських вишиванках. Нє ну це ж треба бути таким дєдивоєватілєм, щоб таке зробити. Нормальна думаюча людина цього б ніколи не зробила. Інформаційний простір нажаль програли. Дуже жаль, що лише троє прийшли вшанувати борців за незалежність України. Але скоро їм настане кінець, прийде наша Українська влада, і буде все по нашому.

СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі