Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
19.03.2013
24

Татарам, щоб знали своє місце...

Кремлівські сторожові пси пильно охороняють "Вєлікую і нєдєлімую Россію", якої реально вже не буде ніколи. Ніхто немає права на думку, яка йде врозріз з позицією офіційної Москви. Ось так "старший брат" бореться з інакодумцями.

Головному редактору і засновнику газети "Звєзда Поволжья" Рашіту Ахмєтову Управлєнієм Роскомнадзора по Рєспублікє Татарстан зроблено попередження за публікацію статті "Россія глазамі татаріна".

Про це повідомляє Lenta з посиланням на Управлєніє Роскомнадзора (Федеральная служба по надзору в сфєрє связі, інформаціонних тєхнологій і массових коммунікацій Міністєрства связі і массових коммунікацій Россійской Фєдєраціі) по Рєспублікє Татарстан.

Два матеріали під заголовком "Россія глазамі татаріна" були опубліковані 17 серпня та 6 вересня 2012 року. Автором статті є доктор технічних наук Закі Зайнуллін. У ній він аналізує проблеми Росії, пояснюючи, що саме татари можуть дати їм вірну оцінку: "Ми перший народ, завойований росіянами, і добре вас вивчали за 460 років!".

Автор показує, що в Росії розвалені промисловість, сільське господарство, наука, армія і що в ній ніколи не буде порядку, бо для того, "щоб був порядок, треба працювати, а народ розбещений, не хоче працювати, хоче халяви".

Одну з головних проблем Закі Зайнуллін бачить у тому, що у росіян немає ніякої ідеології, окрім прагнення до світового панування, і що Росія з часів Івана Грозного – Кривавого жила захопленнями чужих земель.

Крім того, автор цитує першого Президента Чеченської Республіки Ічкерія Джохара Дудаєва, який заявив йому: "Будь-який росіянин, починаючи з останнього бомжа й закінчуючи великим академіком російським, в першу чергу великоросійський шовініст".

Закінчує статтю Закі Зайнуллін міркуванням про те, що найбільша трагедія російського народу полягає в сексуальній незадоволеності російських жінок. Причина ж її полягає в тому, що "російський чоловік пив горілку вже близько 500 років". Адже постійні загарбницькі війни, захоплення чужих територій та народів, насильство, різанина, кров, смерть, стреси і так цілими століттями – все це спонукало російських чоловіків до пияцтва, а не до мирної праці вдома заради власного доброго життя. І далі пише: "Що ж робити? Як запропонував один відставний генерал КГБ: "Продати землі Росії іноземним державам"".

Стаття "Россія глазамі татаріна" була направлена на лінгвістичну експертизу в Москву, де в ній були знайдені "вислови, що породжують національну ворожнечу".

За законодавством Російської Федерації це вважається екстремістською діяльністю, у зв'язку з чим редакції газети на підставі статті 8 Федерального Закону від 25 липня 2002 року № 114 – ФЗ "О протіводєйствіі екстрємістской дєятєльності" було направлено письмове попередження. Але насправді воно стосується не тільки вказаного видання і конкретної публікації. Дане попередження адресовано всім татарам і всім, незадоволеним офіційною Москвою, народам.

Щоб знали своє місце в імперському стійлі і не рипалися! Чечня ж має застерігати…

Але все це – до пори, до часу!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі