Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
22.01.2013
2

Влада не працює на місто, а лише пояснює причини провалу

У грудні до мене звернулися постачальники продукції в шкільні навчальні заклади м. Києва з проханням вплинути на КМДА, яка протягом чотирьох місяців не може розрахуватись з компаніями, які постачають продукти харчування у школи столиці.

На моє питання до КМДА: в чому причина невиплати заборгованості, у виконавчому органі Київради мені відповіли, що виплатять борг постачальникам продукції в шкільні навчальні заклади, як тільки до бюджету Києва надійдуть кошти та після виконання зобов'язання по інших захищених статтях видатків.

Хамство ситуації полягає в тому, що влада філософські розмірковує не про якісь віртуальні майбутні справи, а про питання, що стосуються оплати їжі, яку школярі київських шкіл з'їли ще восени минулого року. Хотілося б побачити, якби наші можновладці заспівали, якби їм довелося годувати власних дітей у кредит і по півроку чекати поки надійдуть обіцяні гроші".

У спробах захистити бездіяльність КМДА київські чиновники на жаль, перейшли усі межі.

Як на мене, їхня робота на сьогодні полягає вже не в тому, щоб працювати на місто, а в тому, щоб розповідати громаді, чому вони нічого не можуть зробити. Зрештою, кожен відповідальний політик, коли бачить, що його діяльність безглузда, може подати у відставку. Думаю, кияни вже давно чекають такого рішення від нинішньої влади.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі