Гунько Олександр
Оглядач відділу "Коментарі" "Газети по-українськи". Поет, перекладач.
18.04.2012
50

На Заході Януковича починають все більше любити

- Якщо вже бандити не змогли навести порядок, то його у цій країні ніхто не наведе! - каже таксист, що підвозить мене увечері додому.

Коли позаторік губернатор Хмельниччини Василь Ядуха заявив, що нинішня влада країни "послана Богом", над ним знущався увесь український інет.

А між іншим, сказана суща правда. Адже кожен народ має таку владу, на яку заслуговує. Отже, Кравчук був посланий Україні, щоб проголосити незалежність, Кучма — щоб її зміцнити, Ющенко — щоб наповнити національним змістом.

Ну а навіщо нам Янукович?

Для того, щоб нарешті згуртувати увесь народ навколо спільних національних цінностей і позбавитися від радянських стереотипів. І це вже відбувається! Ось що можна прочитати в наших ЗМІ:

"Дончане наконец-то "узнали" Януковича: здравствуйте, дорогой и любимый наш Леонид Ильич! Снова субботники, плакаты-портреты и реющие на ветру красные флаги. Снова пышные юбилеи на фоне полуголодной жизни. Снова звучат пустые звонкие лозунги. Для примера — вот цитата из речи одного функционера ПР на партийной конференции: "Вся наша деятельность была направлена на то, чтобы в Украине был избран новый президент, умный, работоспособный организатор, неравнодушный к народу страны. Слава Богу, такой человек есть— это наш Виктор Федорович Янукович!"... Зал отреагировал на такие слова "бурными аплодисментами, переходящими в овацию".

Наслідок: в оцінках свого соціального і економічного становища жителі Донбасу перестали відрізнятися від жителів інших областей – тепер вони відображають загальнонаціональні тенденції. Анатолій Гриценко недавно сказав, що на Сході Януковича і Партію регіонів починають все більше ненавидіти. Такого не могли б добитися ніякими пропагандистськими заходами "свободівці" і "тризубівці"!

Тому на Заході Януковича починають все більше любити. За те, що він донбасівців робить українцями.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі