Ексклюзиви
четвер, 29 липня 2010 06:00

Змія пережила повний цикл прання

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Полоз лежить на випраній білизні. Венді Фолі каже, що тепер кожного разу перевірятиме, чи не залізла в машинку змія
Полоз лежить на випраній білизні. Венді Фолі каже, що тепер кожного разу перевірятиме, чи не залізла в машинку змія

"Усі думають, у пранні найстрашніше, коли червона шкарпетка потрапляє між білі речі. Але я переконалася, що є моторошніші речі",— говорить британка 51-річна Венді Фолі.

Вона знайшла 1,5-метрову змію у пральній машині. Рятувальники приїхали наступного дня.

Разом з двома синами 18 і 20 років живе у передмісті містечка Екстер на південному заході Англії. Саме хотіла витягнути білизну з машинки, коли побачила на чистому одязі рептилію помаранчевого кольору. Змія залізла туди перед пранням і була досі живою.

— Спочатку здалося, що з-поміж одягу виглядає клапоть помаранчевих джинсів, — пригадує Венді. — Потім подумала, змія іграшкова, а підкинули її сини. Ще лаялася: дорослі, а такі дурні. Але раптом вона засичала й висолопила язика. Я закричала і побігла за допомогою.

Дверцята пральки закрила милицею. Фолі недавно робили операцію на коліні. Сама вибігла з будинку, зупинила перехожого. Незнайомець сказав, що то удав.

Британка подзвонила у поліцію, розповіла про змію, але їй не повірили. Зателефонувала ще раз, благала допомогти. Полісмени направили потерпілу до служби захисту тварин.

— По телефону в організації захисту тварин мені сказали, що забрати змію зможуть лише вранці наступного дня. Спочатку ми чекали рятувальників надворі. Потім мої хлопці пішли спати. А я не могла заснути всю ніч. Боялася, що в будинку ховається більше змій.

Рятувальники запевнили, що до оселі заліз неотруйний полоз.

— Нас викликали опівночі, — розповідає представник служби Джо Барр. — Жінка сказала, змія не виглядає ушкодженою чи хворою. Прання з порошком і кондиціонером їй нічого не зробило. Рептилії нічого не загрожувало. Тому ми послали нашого працівника тільки зранку.

В Екстері є крамниця рептилій. У ній полозів продають за 19 фунтів (237 грн. — "ГПУ").

Зараз ви читаєте новину «Змія пережила повний цикл прання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути