четвер, 06 травня 2021 05:45

Дружина отруїла старшого на 55 років чоловіка-мільйонера

Вдову японського мільйонера заарештували за підозрою в убивстві чоловіка за кілька місяців після одруження.

77-річний Косуке Нодзакі помер 2018‑го від отруєння. Його вдові Сакі Судо було 22 роки. Експерти вважають, що підмішала Нодзакі в напій велику кількість наркотиків. Перед цим шукала інформацію про них в інтернеті.

У заповіті Нодзакі пожертвував $12 млн місту Танабе, де жив. Але оскільки пів статку забрала вдова, місто веде переговори з нею про розподіл грошей. Жінка відмовляється виконувати останню волю чоловіка.

За вісім місяців до смерті друзі попереджали Нодзакі, що Судо одружується з ним заради грошей. Він вважав, що жінка кохає його.

Нодзакі керував нерухомістю і кредитною фірмою. Продавав брухт, мав мережу крамниць з алкоголем. Писав у автобіографії, що витратив $27,5 млн на залицяння приблизно до 4 тис. жінок.

"Заробляю гроші заради зустрічей із привабливими жінками. Мене не цікавлять машини чи будинки. Натомість у мене безмежне бажання займатися сексом із вродливими дівчатами. Це не краща й не гірша мета за інші. Всі хочуть кохатися з красивими й молодими, але не всі насміляться зізнатися в цьому. Такі стосунки вимагають дорогих подарунків і грошей".

Того ж року 27-річна коханка обікрала його на $500 тис. — понад 13 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Дружина отруїла старшого на 55 років чоловіка-мільйонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути