Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 17:41

За вбивство собаки засудили до чотирьох років тюрми

До чотирьох років позбавлення волі за вбивство поліцейського собаки засудили 28-річного Корі Байрона з американського міста Оушенсайд, штат Каліфорнія. Два роки тому Байрон стрибнув із моста разом із 6-річним псом Страйкером.

Інцидент стався в новорічну ніч. У Байрона тоді була депресія. Пив чимало алкоголю. Вирішив опівночі покінчити з життям, стрибнувши з мосту.

По дорозі п"яного Байрона помітив поліцейський патруль. Чоловіка попросили зупинитися. Однак той не послухався. Доїхав до мосту і переліз через огорожу.

Поліцейські випустили з машини службового пса Страйкера. Той учепився самогубцю в руку. Але завадити Байрону не зміг. Чоловік стрибнув із 60-метрової висоти у воду разом із собакою. Страйкер загинув. Чоловік отримав розрив легенів, але вижив.

За кілька днів собаку почесно ховали на людському цвинтарі. Про поминальну церемонію повідомили в місцевих засобах масової інформації. Попрощатися із псом прийшли кілька сотень поліцейських і 120 службових собак. Страйкера вважали одним із найкращих працівників відділку. Собака неодноразово рятував правоохоронцям життя і допомагав затримувати небезпечних злочинців.

Зараз ви читаєте новину «За вбивство собаки засудили до чотирьох років тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути