вівторок, 12 лютого 2013 07:00

За вбивцю поліцейських дають мільйон доларів

Автор: фото з сайта www.muckrack.com
  Крістофер Дорнер служив на флоті США, потім у поліції. Коли його звільнили, почав убивати поліцейських та членів їхніх родин. На винагороду в мільйон доларів за нього, живого чи мертвого, зібрали бізнесмени, профспілки поліцейських і влада штату Каліфорнія
Крістофер Дорнер служив на флоті США, потім у поліції. Коли його звільнили, почав убивати поліцейських та членів їхніх родин. На винагороду в мільйон доларів за нього, живого чи мертвого, зібрали бізнесмени, профспілки поліцейських і влада штату Каліфорнія

У американському штаті Каліфорнія розшукують екс-поліцейського 33-річного Крістофера Джордана Дорнера, якого підозрюють у вбивстві трьох людей. Кажуть, він знищує жертв за списком, складеним із його колишніх колег і членів їхніх родин. За інформацію про злочинця поліція обіцяє $1 млн.

Дорнер улаштував стрілянину минулого тижня у ніч проти четверга у місті Ріверсайд. Тоді вбив одного правоохоронця, іншого — поранив. Наступного дня поліцейські знайшли його згорілу вантажівку. У неділю вбивцю побачили у місті Ірвайн. Там він розстріляв молоду пару. За чутками, вбита дівчина була дочкою капітана поліції, з яким злочинець хотів звести рахунки. Імен жертв не розголошують для безпеки їхніх сімей.

— Ми не терпітимемо його зухвальства. Виставили, мабуть, найбільшу винагороду, яку будь-коли пропонували у Південній Каліфорнії, — коментує представник поліції Чарлі Бек.

Пояснює, це через те, що вбивця полює на правоохоронців та їхніх рідних.

"Я ніколи не мав змоги створити власну сім'ю, тож позбавлю й вас родин", — писав раніше Дорнер на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Слідчі вважають, екс-правоохоронець мститься за те, що його звільнили з роботи. Він доніс на товариша. Його скаргу тоді визнали неправдивою і вигнали зі служби.

У поліції з'ясували, порушник служив у резерві військово-морських сил, де навчився керувати літаками. Тож може викрасти приватне повітряне судно і спробувати втекти.

Зараз ви читаєте новину «За вбивцю поліцейських дають мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути