понеділок, 14 січня 2008 20:19

Вікторія Бекхем зловживає міні-спідницями

Американський дизайнер Річард Блеквел оприлюднив щорічний список знаменитостей, які найгірше одягаються. Перше місце дісталося учасниці гурту "Спайс Гьорлз" Вікторії Бекхем, 32 роки. На думку Блеквела, вона зловживає міні-спідницями, а це позбавляє її вбрання "родзинки". Торік Бекхем написала книгу "Додаткові півдюйма: волосся, підбори і все, що між ними", де радила жінкам не носити надто відвертого одягу.

— Якщо декольте глибоке, то ноги треба прикрити, — повчає Вікторія. — Звабити чоловіка найлегше у простому вбранні — тісні джинси, футболка й туфлі на шпильках.

Дружина футболіста Девіда Бекхема зібралася робити пластичну операцію на ногах. Шкіра на її колінах почала обвисати, після того як співачка сильно схудла.

Нещодавно вона випустила власну лінію джинсів та аксесуарів "Ві Бі".

Друге місце в рейтингу зірок без смаку посіла співачка 24-річна Емі Вайнхауз. Блеквел каже, що вона схожа на офіціантку з придорожньої забігайлівки. Місяць тому співачка гуляла Лондоном у бюстгальтері та джинсах. Руки Емі вкриті татуюваннями.

У трійку Блеквела потрапила й акторка 21-річна Мері-Кейт Олсен. Її порівняли з "обідраною зубочисткою, що потрапила в буревій". Акторці подобається панківський стиль. Вона часто купує вбрання в секонд-хенді.

— Навіщо витрачати на одяг величезні гроші, якщо його можна придбати задешево? — міркує актриса.

Її сестра-близнючка Ешлі віддає перевагу романтичному стилю. Півроку тому на відкритті одного з музеїв у Нью-Йорку Ешлі, вбрана в пишну сукню, називала себе "принцесою". У відповідь Мері-Кейт обізвала себе "страусом", бо вдягла яскравий костюм у рожевих та зелених кольорах.

У десятці погано вбраних знаменитостей опинилися також співачки Ферджі та Авріл Лавін. Першу Блеквел назвав "хаосом гламурних брендів". Про другу сказав, що вона "одягається в будинку мод Дракули". А співачку Джесіку Сімпсон обізвав "прокляттям світової моди".

Артистку Брітні Спірс, яка раніше кілька разів очолювала антирейтинг Блеквела, цьогоріч він не критикував.

— У неї надто важкий період у житті, щоб оцінювати її вбрання, — пояснює дизайнер.

Лікарі діагностували в Брітні Спірс "маніакально-депресивний психоз".

Два роки тому прискіпливий модельєр розкритикував навіть жалобне плаття англійської принцеси Анни, яке назвав "несучасним і нудним".

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем зловживає міні-спідницями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути