Ексклюзиви
четвер, 19 жовтня 2006 18:38

Веслі Снайпса розшукують за несплату податків

$12 млн податків заборгував державі голлівудський актор Веслі Снайпс, 44 роки, герой популярної трилогії про вампірів "Блейд". Його офіційно звинуватили, проте заарештувати не можуть: де знаходиться актор, ніхто не знає.

Якщо Снайпса визнають винним, він може сісти за ґрати на 16 років. Прокуратура повідомила, що з актором працювали двоє юристів, які за гроші вчили своїх клієнтів ухилятися від сплати податків.

Снайпса обслуговували юридичні фірми "Направляюче світло божих служителів" і "Права американських позивачів та відповідачів". У компаніях постійно нагадували про християнські цінності й особливим чином трактували податкове законодавство, переконуючи клієнтів, що податки платити не потрібно. Після обвинувачення Веслі Снайпса "юристів" затримали.

Снайпс має проблеми із законом не вперше. Торік актор спробував із фальшивим паспортом в"їхати в Південно-Африканську Республіку. Його затримали в аеропорту.

Веслі Снайпс зараз не знімається в кіно. Нещодавно відкрив власну продюсерську компанію. Актор уже четвертий рік одружений на художниці Ніккі Парк із Південної Кореї. У них народилося двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Веслі Снайпса розшукують за несплату податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути