Ексклюзиви
понеділок, 18 серпня 2008 18:47

Ванга пророкувала Грузії катастрофу

Покійна болгарська віщунка Ванга на 2008 рік передбачила початок Третьої світової війни. Війна має розпочатися в маленькій країні, писала вона. І додавала: "Замах на чотирьох глав урядів. Конфлікт на Індостані. Це буде однією із причин Третьої світової війни".

Нині це пророцтво активно обговорюють в Інтернеті. Більшість людей упевнені, що віщунка мала на увазі війну в Грузії. Під замахом на чотирьох глав урядів розуміють те, що політ до Тбілісі лідерів європейських країн, зокрема президента України Віктора Ющенка, мав завершитися трагічно — якби льотчик не вирішив посадити літак у Баку, столиці Азербайджану. Ванга помилково назвала Грузію Індостаном, вважають користувачі Інтернету.

Бойка Цветкова, секретар Ванги, ніби записала дослівно такий вислів  ясновидиці: "Не можу сказати ні поганого, ні хорошого про майбутнє Грузії. Тому що майбутнього в цієї держави немає".

Кажуть, саме ці слова почув від Ванги перший президент Грузії Звіад Гамсахурдіа, який приїздив до неї. Віщунка також згадала Росію: "Багато жертв принесено, але ніхто вже не може зупинити Росію. Усе змете зі своєї дороги і не лише збережеться, а стане господарем світу".

Ванга померла 12 років тому.

Зараз ви читаєте новину «Ванга пророкувала Грузії катастрофу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути