пʼятниця, 11 липня 2008 18:23

У шлунку шизофреніка знайшли 17 металевих предметів

38-річний Луїс Сарате Арсе з перуанського міста Трухільйо звернувся до лікарів через біль у животі. Лікарі виявили причину: 17 металевих предметів різної ваги у шлунку.

Арсе оперували понад годину. Із живота пацієнта дістали шматки проволоки, булавки, цвяхи, ніж, пряжку від ременя, авторучку, коректувальний олівець та швейну голку. Саме через неї, за словами медиків, перуанець потрапив до лікарні. Голка проткнула шлунок і ушкодила кишечник.

Виявилося, пацієнт страждає на гостру форму шизофренії. Він ковтав металеві предмети через психічні розлади. Нині Арсе почувається добре. За кілька днів родичі заберуть його додому.

2001 року зі шлунка 40-річного ефіопа Ґезагеґе Дебебе видалили 222 металеві предмети. Серед них були цвяхи завдовжки 15 см, монети, ключі, шпильки для волосся і батарейка. Загалом усе важило понад 800 г. Медики вважають, що Дебебе поїдав предмети впродовж кількох років. Сам чоловік не пояснює, навіщо робив це.

Зараз ви читаєте новину «У шлунку шизофреніка знайшли 17 металевих предметів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути