Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2008 20:14

У Тіхуані знайшли 16 спотворених трупів

У мексиканському містечку Тіхуана 29 вересня знайшли 12 трупів. 11 чоловічих та жіноче тіло лежали на пустирі поблизу початкової школи. Через злочин навчання в закладі призупинили.

Людей убили ножами. Перед смертю їх катували. Сімом відрізали язики. У поліетиленовому пакеті, що знайшли неподалік, лежали пальці та п"ять язиків. Деякі трупи були оголені. Майже всі — зв"язані. На місці злочину була записка на білому картоні: "Таке станеться з кожним базікалом".

За годину на іншому пустирі цього міста знайшли ще чотири тіла з тими ж ознаками насильницької смерті. Поряд записка: "Я не зрадник. Не хочу бути в компанії боягузів". Поліція почала розслідування. За основною версією, люди стали жертвами наркоторговців.

У Тіхуані не припиняється боротьба між кланами наркоділків. Тут розташований перевалочний пункт, через який наркотики з Південної Америки потрапляють до США. Оминути його майже неможливо.  Два роки тому наркобарони взяли контроль над містом і виганяли чи вбивали поліцейських. Тоді президентові Мексики Феліпе Кальдероне довелося ввести до Тіхуани урядові війська.

Зараз ви читаєте новину «У Тіхуані знайшли 16 спотворених трупів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути