пʼятниця, 11 січня 2008 15:41

Утекти з в"язниці допомогли дівчата на плакатах

Американська поліція у середу затримала двох злочинців, які минулого місяця разом утекли з тюрми. 33-річний американець Отіс Блант устиг заїхати в Мексику, а його товариша, 20-річного нелегального мігранта Хосе Еспінозу, знайшли з подругою в підвалі будинку за кілька кілометрів від в"язниці.

Злочинцям вдалося втекти, коли вони зробили дірку в стіні камери. Шлакоблоки  роздовбали за допомогою металевого клапана завбільшки з чайну ложку. Кам"яні брили чоловіки ховали у своїх шафах, а дірку прикривали плакатами з оголеними дівчатами.

Звільнившись із камери, в"язні вибігли на дах, а звідти перестрибнули 9-метровий паркан із колючим дротом. Першим стрибав Хосе й вивихнув гомілку. Отіс приземлився вдало.

Їх зникнення у в"язниці помітили тільки через 20 год. По собі втікачі залишили записку, яку поліцейські поки що не можуть пояснити: "Дякуємо вам, офіцере, за всі необхідні інструменти. Ви справжній друг. Веселих свят".

Пошуки втікачів тривали чотири тижні. Спіймали їх у різних місцях із проміжком у півдня. Обом доведеться провести додаткові 3 роки за ґратами. Це максимальний термін покарання за втечу. Хосе до цього сидів за стрілянину з вогнепальної зброї на вулиці, Отіс — за участь у пограбуванні магазину, під час якого одну людину вбили пострілом у голову.

Минулого тижня охоронці, які знайшли дірку в стіні, зроблену втікачами, наклали на себе руки.

Зараз ви читаєте новину «Утекти з в"язниці допомогли дівчата на плакатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути