вівторок, 21 вересня 2010 06:00

У Нью-Йорку зупинили п"ять ліній метро

Автор: фото з сайта www.dailymail.co
  Жителі району Бруклін у Нью-Йорку стоять біля автомобіля ”міцубіші”, на який під час шторму 16 вересня впало дерево. Страхові компанії уже почали відшкодовувати збитки
Жителі району Бруклін у Нью-Йорку стоять біля автомобіля ”міцубіші”, на який під час шторму 16 вересня впало дерево. Страхові компанії уже почали відшкодовувати збитки

— Перше, що спало на думку — молитися. Мені ще ніколи в житті не було так страшно. Думала, загину у власному будинку. Небо затягнули чорні хмари. Вітер повибивав шибки. Дощ лив просто в кімнату, — розповідає Антонія з передмістя Нью-Йорка.

16 вересня близько 17.00 за місцевим часом у Нью-Йорку, США, стався потужний шторм.

Сильний вітер, швидкість якого сягала 128 км/год, порвав лінії електропередач, поламав дерева й позривав дахи з будинків. На дорогах утворилися кілометрові затори. Найбільше постраждали райони Квінс, Бруклін, Бронкс і Статен-Айленд. Без електрики залишилися близько 70 тис. ньюйорківців.

— Величезне дерево, що росло в моєму дворі, зламав вітер. Воно повністю закрило вхід у будинок. Добре, що сокира була. Довелося прорубувати вихід, — каже Пітер із Квінса.

Через дощ і проблеми з електропостачанням зупинили рух на п"яти лініях метро.

Поліція повідомляє про одну жертву. У районі Квінс близько 18.50 на автомобіль "лексус" упало дерево й розчавило водія 30-річну Ілін Локіс.

Жителі Нью-Йорка стверджують, що це був торнадо. Офіційного підтвердження немає.

Останній торнадо пронісся над Нью-Йорком 25 липня. Тоді вітер повиривав дерева й дорожні знаки. Його швидкість сягала 160 км/год.

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку зупинили п"ять ліній метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути