середа, 31 жовтня 2007 17:47

Шварценеґґер не вважає марихуану наркотиком

Нещодавно губернатор штату Каліфорнія, колишній голлівудський актор-культурист Арнольд Шварценеґґер, 60 років, заявив, що ніколи не вживав наркотиків.

Журналісти нагадали йому про автобіографічний фільм "Працюючи з залізом", який вийшов 1977 року. У ньому актор зізнався, що курив марихуану.

— Марихуана — це не наркотик. Це листячко. Моїм наркотиком завжди були вправи на тренажерах, — відповів їм губернатор. — Я курив, і я вдихав. Однак, зверніть увагу, це було в сімдесятих роках. Відтоді я жодного разу її не чіпав. І взагалі, що краще: політик, який колись курив, але ухвалює правильні рішення, чи політик, який ніколи не пробував травки, однак є дурним та продажним?

Шварценеґґер вважає шкідливі звички особистою справою кожного. Навіть коли це публічний політик і йдеться про вживання наркотиків, за зберігання яких, згідно із законами Каліфорнії, передбачена кримінальна відповідальність.

Коли 2002 року Шварценеґґер балотувався на посаду губернатора, фільм "Працюючи з залізом" про його кар"єру як культуриста показували в рамках передвиборної кампанії. Тоді "Залізного Арні" зовсім не турбували кадри, на яких він курив марихуану. Арнольд навіть посміявся з колишнього президента США Білла Клінтона. Останньому довелося зізнатися, що він курив травку, однак ніколи не вдихав диму.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеґґер не вважає марихуану наркотиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути