середа, 14 квітня 2010 04:01

Стриптизерка за рік заробляє на квартиру

В Ісландії з 1 липня зачинять усі стриптиз-клуби. Ініціаторами стали місцеві депутати й католики.

— Ісландцям не потрібні  подібні бари, — каже 45-річний Стю Бурінгтон, депутат місцевого парламенту. — Їхні власники прикривають стриптизом свої публічні доми. Стриптизерки не мають вищої освіти. Вони довірливі й втягуються у проституцію проти своєї волі.

У країні працюють 20 таких клубів. Власник одного з них, "Вишнева насолода", Астер Девідсон, 54 роки, подав позов до Європейського суду. Хоче опротестувати рішення парламентаріїв.

— Якщо нічого не доведу в суді, перейменую свій клуб на танцювально-еротичне шоу. Я доведу, що дівчина одягнена тільки у стрінги, не стриптизерка, а танцівниця. Ісландці тяжко працюють. Від еротичних танців вони розслабляються. Почувши про заборону, вони щодня ходять на стриптиз. Але надивитися на дівчат на життя вперед неможливо. Ними треба милуватися щодня.

У закладі Девідсона позмінно працюють вісім танцівниць. Усі легально оформлені.

— Дівчатам без вищої освіти в Ісландії важко знайти роботу. Чому б не заробляти своїм тілом? За рік стриптизерка може заробити на квартиру. В мене суворі правила. До дівчини ніхто не має права і пальцем торкнутися. За її плечима можуть бути великі розкішні крила, на голові — канделябри із запаленими свічами. Якщо раніше публіку "заводив" вуличний стриптиз, то зараз популярними є вишукані шоу.

Найдорожчі виконавиці стриптизу — пілонщиці.

— Працювати на пілоні (шест. — "ГПУ") важко, — розповідає Стю. — Більшість стриптизерок — це колишні легкоатлетки, хореографи, балерини. Триматися однією рукою за пілон і задирати ноги догори до снаги не кожній дівчині.

У Норвегії на власників стрип-клубів і танцівниць в лютому наклали 25-відсоткові податки.

— Влада думає, що ми позачиняємо свої заклади, — говорить Свен Рашмуд з Осло, власник бару "Діамант Го Го". — Стриптиз — це таке саме мистецтво, як опера і балет. Його не можна обкладати високими податками. Наші танцівниці найкращі в Європі. З Норвегії пішов поділ стриптизу на класичний і вуличний, ню та жорсткий. Молодіжна публіка хоче грудей, старша — топлес і еротики. Публіка середнього віку полюбляє яскраві шоу, де стриптиз не обов"язковий.


Канадець Марк Оулд, 20 років, за ніч виходить на сцену чотири рази, заробляє до $1 тис.

— У Канаді торік заборонили працювати стриптизерам-емігрантам. Дозвіл танцювати у клубах дають тільки канадцям. Це збільшило наш заробіток, бо зникла жорстка конкуренція. Власники, щоб зекономити, наймали на роботу дівчат з Азії та Східної Європи. У деяких нічних клубах діяли нелегальні послуги. Можна було зняти танцівницю на годину або ніч.

В Україні стриптизерка заробляє за ніч від 500 до 3 тис. грн.

— Українці ходять на стриптиз не так часто, як наші сусіди росіяни чи поляки, — каже 23-річна Оксана, танцівниця нічного клубу в Полтаві (сценічне ім"я Сексі-Ксю). Удень вона працює офіс-менеджером у страховій компанії. — Більшість дівчат танцюють у рідному місті, а їхні батьки про це навіть не знають. Є клуби, до яких краще не влаштовуватися на роботу. Після співбесіди тобі пропонують підписати контракт, згідно з яким маєш виїжджати на приватні танці в сауну чи на квартиру. Багатьох силують до проституції. У Полтаві є два клуби, де клієнт за гроші може зняти на ніч навіть його директора.

Зараз ви читаєте новину «Стриптизерка за рік заробляє на квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути