Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2016 06:15

Старша донька Путіна використовувала шість прізвищ

Автор: ФОТО з сайта www.topnews.ru
  Марія, донька Володимира Путіна, позує на костюмованій вечірці у Нідерландах 2008-го
Марія, донька Володимира Путіна, позує на костюмованій вечірці у Нідерландах 2008-го

Старша донька президента РФ ­Володимира ­Путіна 30-­річна ­Марія ­Фаассен живе в Москві. Раніше мала прізвище Воронцова. Про це розповідають у російському виданні "Нью Таймс".

Марія має квартиру в 7-поверхівці на Новинському бульварі, поряд із посольством США. Будинок цілодобово охороняють. Територія закрита, є шлагбаум. Пропускна система діє, відколи там оселилася білявка. Вона їздить джипом із мигалкою. Має охоронців.

Донька президента будує біомедичну кар'єру. Працює в Інституті дитячої ендокринології. Півроку тому народила дівчинку.

2011-го Марія закінчила Московський державний університет із червоним дипломом. Перш ніж стати Воронцовою, мала чотири прізвища. Тож Фаассен — шосте. Однокурсники думали, вона є донькою генерала чи олігарха.

Фаассен часто подорожує. У Японії вивчала каліграфію, брала уроки танців. Про це свідчать її фото в інтернеті. Як була студенткою, винаймала яхту класу люкс "Aрія" — їздила з подругами у круїз Середземним морем. Відвідали Монте-Карло, Італію, Францію та Іспанію. Тиждень оренди такого судна обійдеться в 35–45 тис. євро.

Марія заміжня за ­голландцем Йоррітом Йостом Фаассеном. 2006 року приїхав до Москви. Працював директором із розвитку бізнесу в Газпромі. Деякий час подружжя жило в Нідерландах. Коли 17 липня 2014-го проросійські сепаратисти збили боїнг над Донеччиною, переїхало до Москви. Тоді голландська преса багато писала про Марію. Під її будинком влаштовували пікети.

Раніше говорили про мільярди доларів статків молодшої доньки Путіна 29-річної Катерини Тихонової.

Одружилася з бізнесменом Кирилом Шамаловим. Він — син міль­ярдера і давнього друга президента Росії Миколи Шамалова. Катерина працює заступником проректора й керівником Центру національного інтелектуального резерву в Московському державному університеті.

Володимир і Людмила Путіни оголосили про розлучення два роки тому. Розійшлися через роман чоловіка з олімпійською чемпіонкою з гімнастики 32-річною Аліною Кабаєвою, кажуть. Та нібито народила президентові Росії двох дітей. Людмила восени змінила прізвище. Журналісти припускають, побралася з молодшим на 20 років Артуром Очеретним.

Зараз ви читаєте новину «Старша донька Путіна використовувала шість прізвищ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути