Ексклюзиви
неділя, 20 серпня 2006 14:21

Шредер усиновив російського сироту

Колишній канцлер Німеччини Ґерхард Шредер, 62 роки, всиновив у Росії 10-місячного хлопчика. Два роки тому разом із дружиною Доріс Шредер-Кепф він взяв із притулку в Санкт-Петербурзі трирічну дівчинку Вікторію. Нині їй п"ять років, і батьки називають її Дашею.

Шредери тримають в таємниці все, що стосується їхніх усиновлених дітей. Про той візит до Росії 2004 року ніхто не знав. Журналістам не розповідали жодних деталей із минулого Вікторії-Даші і не показували жодної фотографії. Політики з оточення екс-канцлера рішуче відмовлялися будь-що коментувати. Не менш старанно приховують і подробиці всиновлення другої дитини.

В обох випадках про дітей екс-канцлера першою написала популярна німецька газета "Більд". У цій газеті Доріс Шредер-Кепф раніше працювала журналісткою.

43-річна Доріс — четверта дружина Шредера. Доти він чотири роки прожив у шлюбі з бібліотекаркою Евою Шубах, два роки — з учителькою Анною Ташенмахер і три — з Гільтруд Гампель, затятою вегетаріанкою та борцем за права тварин. Через те, що Шредер часто міняв дружин, його обізвали "володарем кілець".

Гільтруд Гампель всіляко намагалася зацікавити Шредера проблемами захисту тварин. Якось вона принесла прямо в його робочий кабінет кажана з перебитим крилом і вимагала, аби чоловік видав закон, який їх охоронятиме.

Із Доріс Герхард Шредер одружений уже дев"ятий рік. Окрім усиновлених дітей, вони виховують 15-річну Клару — доньку Доріс від попереднього шлюбу. Власних дітей у Шредера немає. Всиновити обох російських сиріт допоміг президент Росії Володимир Путін.

Шредеру в квітні виповнилося 62 роки. Агентства з усиновлення зазвичай вибирають молодших батьків. Російський президент допоміг другові уникнути тяганини з паперами.

Володимир Путін та Ґерхард Шредер вважаються друзями. Завжди відвідують дні народження один одного. На 60-річчя "любого Ґерда" Путін привіз чоловічий хор, який виконав для ювіляра вітальну пісню. А торік у грудні президент Росії посприяв у працевлаштуванні німецького приятеля, який саме залишив посаду канцлера. Шредер очолив компанію, що належить "Газпрому". На цій посаді він щороку отримуватиме $1,5 млн зарплатні.

Зараз ви читаєте новину «Шредер усиновив російського сироту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути