середа, 07 листопада 2007 17:21

Солдатам дозволили купувати "Плейбой"

На території американських військових баз Пентагон дозволив продавати еротичні видання. Тепер військовики зможуть купувати "Плейбой", "Дівчата Плейбой", "Білизна Плейбой", "Пентхауз" та деякі інші видання з еротикою. Порнографічні журнали для солдатів недоступні.

Рішення Пентагона обурило американські релігійні організації. Пет Трумен, голова фундації "За суспільні цінності" пообіцяв протест 2 млн членів товариства проти розбещення солдатів.

— Вони намагаються заборонити жорстку порнографію, однак дозволяють м"які варіанти. Це означає порушення закону. Він виключає всі сексуально орієнтовані видання для військовиків, — каже Трумен. — Ці журнали можуть образити жінок-військовослужбовців. Еротика підвищує вірогідність сексуальних злочинів в армії.

Водночас багато хто захищає рішення Пентагона, але й сміється над ним.

— Вони очікують, що солдати віддадуть життя за свою країну. Однак не дозволяють дорослим чоловікам обирати, що їм читати? — дивується колишній військовик Метт із Мічигану. — Якби ці святоші знали, якими журналами обмінюються військові, вони б самі побігли продавати "Плейбой" як зразок моральності.

У січні цього року повітряні сили США звільнили сержанта Мішель Менхарт, 31 рік, за те, що вона знялася в "Плейбої". І не через сам факт зйомки, а через те, що Мішель на деяких фото мала елементи військової форми. А це, на думку армійського командування, ганьбило честь мундира.

Зараз ви читаєте новину «Солдатам дозволили купувати "Плейбой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути