вівторок, 29 липня 2008 18:47

Сицилійський дон не побачив весілля доньки

Автор: фото: REUTERS
  Люсія Ріїна вийшла заміж за чоловіка, під чим ім’ям довго переховувався її батько
Люсія Ріїна вийшла заміж за чоловіка, під чим ім’ям довго переховувався її батько

78-річний сицилійський мафіозі Сальваторе Ріїна на прізвисько Монстр відбуває 12 довічних строків у в"язниці. 23 липня його молодша донька 28-річна Люсія вийшла заміж у місті Корлеоне на Сицилії. До вівтаря її вів єдиний неув"язнений чоловік у родині — брат Джузеппе.

— Звільніть церкву і не нагадуйте нареченій про те, що її батько і брати не змогли прийти на весілля, — звертається до журналістів священик Джузеппе Джентіле. — Вона вирішила вийти заміж на публіці. Це важке рішення. Не примушуйте дітей відповідати за злочини своїх батьків.

Люсію супроводжує мати Нінетта Баґарелла. Брат Джузеппе тримає наречену за руку. Він нещодавно вийшов із в"язниці.

— Чого ви поприходили? У нас сьогодні свято, дайте спокій, — кричить журналістам Нінетта. — Немає чого видивлятися, не влаштовуйте тут мелодрам.

Люсію та її нареченого Вінченсо Белломо, 34 роки, заводять до церкви. У натовпі шепочуться: жінка виглядає засмученою, бо батько не зміг бути поруч.

Сальваторе Ріїну заарештували разом із синами Джованні та Джузеппе 1993 року. Його звинуватили в кількох убивствах та фінансових махінаціях. Старий Ріїну переніс кілька серцевих нападів, у нього проблеми зі спиною і можливий рак простати. Однак його досі тримають під посиленою охороною і вважають небезпечним.

Сицилієць довго переховувався під іменем майбутнього доньчиного чоловіка — Вінченсо Белломо. У Корлеоне вважають, що це дивний збіг.

— Сподіваємося, Люсія та Вінченсо усвідомлюють, що будують свою родину на горі сотень жертв місцевої мафії, — заявляє Соня Альфано, директорка сицилійської Асоціації родин, постраждалих від мафії. — Сьогодні ці двоє публічно образили людей, які постраждали від жорстокості Сальваторе Ріїна.

Зараз ви читаєте новину «Сицилійський дон не побачив весілля доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути