вівторок, 12 січня 2010 18:16

Сибірський тигр загриз власника

66-річного Нормана Бувалду з канадського міста Саузволд, неподалік від Онтаріо, загриз 300-кілограмовий сибірський тигр. Господар зайшов до клітки, щоб погодувати хижака, а той несподівано напав.

Шість років тому тварина поранила 10-річного хлопчика. Бувалда відкрив клітку, щоб дитина змогла сфотографуватися зі звіром, а він кинувся на неї. Хлопчик отримав серйозні травми шиї та голови. Тоді місцева влада заборонила тримати тигрів, але господар опротестував рішення.

Норман був головою канадської Асоціації власників екзотичних тварин. Удома тримав тигра, левів і пантеру. Казав, що тварини безпечні. Ніколи не вдягав захисного одягу, вигулював хижаків на повідку. Сусіди вимагали через суд примусити його віддати тварин. Боялися, що вони втечуть.

Родичі Нормана Бувалду не розуміють, чому хижак розлютився. Усіх тварин планують продати в зоопарки. Досі не вирішили, що робити з тигром.

— Офіцери кажуть, що він увесь час ходить по клітці. Можливо, переживає через скоєне, — говорить речник місцевої поліції Трой Карлсон.

Зараз ви читаєте новину «Сибірський тигр загриз власника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути