Ексклюзиви
вівторок, 20 липня 2010 02:15

Шейла Херші може померти через силіконові груди

Американка 29-річна Шейла Херші мала найбільші у світі імплантати в грудях. Тепер лікується від стафілококу.

Інфекцію занесли під час останньої пластичної операції 5 липня в Бразилії. 16 липня Шейлі видалили імплантати. Завтра, 21 липня, лікарі вирішать, чи ампутовувати жінці її груди. Якщо вогнище стафілокока залишиться, пацієнтка може померти від зараження крові, пояснюють медики.

У Штатах домогосподарка Шейла перенесла вісім операцій зі збільшення грудей. Дев"яту лікарі техаського міста Х"юстон проводити відмовилися. У штаті є обмеження на кількість силікону, який можна імплантувати — не більш як 3 л в організм. Тому поїхала до Бразилії.

Американка виховує двох дітей. Попри застороги лікарів, захотіла збільшити груди одразу на чотири розміри, хоча вже мала 4 л силікону в молочних залозах. Хотіла перевершити рекордсменку Лоло Феррарі, французьку порно-акторку. Їй у груди поступово ввели 6 л силікону, по 3 — у кожну. Бразильські лікарі радили робити це Шейлі в кілька етапів. Навколо таких великих імплантатів можуть утворитися шрами, болітимуть плечі й спина.

Перед операцією в Бразилії Шейла казала, що нічого не боїться:

— Я проста домогосподарка, роблю це для себе. Кожна жінка заслуговує на те, щоб бути гарною.

Загалом Шейлі Херші зробили 18 операцій. Окрім грудей, змінювала ніс, губи та сідниці.

Спочатку за операції платив Джо, її хлопець із Британії. Але Шейла його покинула, бо заборонив їй далі збільшувати бюст.

Американка виховує двох дітей

— До того в неї були нормальні груди. Зробила шість операцій, щоб стати схожою на порнозірку. Це було справді гарно. А тепер перетворила груди на вим"я, — говорить Джо.

— Як правило, жінки мають великі груди і до операції. А бюст Шейли був скромним. Важливо, щоб пацієнти реалістично оцінювали, що хочуть зробити з собою і зупинялися, коли перетинають межі розумного, — каже доктор Малколм Рот з американської асоціації пластичних хірургів.

За найбільші імплантовані груди Шейлу внесли до Бразильської книги рекордів. Чи виключатимуть володарку рекорду з книги — вирішать, коли Шейла одужає.

Зараз ви читаєте новину «Шейла Херші може померти через силіконові груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути