понеділок, 29 грудня 2008 17:39

Сантехніка щороку вітають королева Єлизавета та Нельсон Мандела

39-річний Тім Келлі з австралійського Мельбурна працює сантехніком. Щороку отримує різдвяні привітання від найповажніших персон світу. Цього разу чоловік витяг зі своєї поштової скриньки листи від королеви Великої Британії Єлизавети ІІ, співачки Кайлі Міноуґ, колишнього президента Південно-Африканської республіки Нельсона Мандели та астронавта Ніла Армстронґа, який першим ступив на Місяць.

У 12-річному віці Келлі написав різдвяне поздоровлення тодішньому прем"єр-міністру Великої Британії Маргарет Тетчер. З її канцелярії надійшла тепла відповідь із побажаннями щастя. Відтоді Тім пише багатьом відомим персонам світу. Йому відповідали від імені президента США Рональда Рейгана та його дружини Ненсі, актриси Ніколь Кідман, співака Елтона Джона та багато інших.

— Я намагався надіслати листівку Фіделеві Кастро. Однак у кубинському посольстві на мене подивилися, як на скаженого. Листа взяли, однак відповіді я так і не отримав, — розповідає Келлі.

Найбільше австралієць, католик за віросповіданням, дорожить привітаннями від померлого Папи Римського Івана Павла ІІ. Із листівкою йому прислали іконку. Продавати різдвяні картки Келлі не збирається.

— Це велика частина мого життя. Кілька років тому я переїхав у новий будинок і на те Різдво чомусь не написав королеві Єлизаветі. Однак усе одно отримав привітання від її імені. Мабуть, мене внесли в якусь їхню базу, — сміється чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Сантехніка щороку вітають королева Єлизавета та Нельсон Мандела». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути