четвер, 01 липня 2021 00:25

Росіян косить коронавірус "Дельта"

28 червня від коронавірусу в Росії померли 652 людини. Це найбільше з початку пандемії. До цього максимум фіксували 24 грудня торік — 635 осіб. За офіційними даними, від початку пандемії в країні було 134,5 тис. смертей від недуги. За неофіційними — втричі більше.

Оголосили про відсторонення від роботи тих, хто відмовився вакцинуватися. Якщо не матимуть об'єктивних причин не робити щеплення, зарплату не зберігатимуть. Таке рішення приймають на рівні регіонів.

У країні посилили карантин через поширення штаму коронавірусу "Дельта". Влада Москви почала обов'язкову вакцинацію працівників сфери послуг. У лікарнях надаватимуть планову допомогу лише щепленим. Винятки роблять для пацієнтів з онкологією і захворюваннями крові. Частина ресторанів прийматиме тільки вакцинованих відвідувачів. У російській столиці живуть майже 17 млн людей, це 12% населення країни. Подібна ситуація в інших великих містах.

У Росії вкололи 38,8 млн доз вакцини. 11,8% населення повністю щеплені.

Зараз ви читаєте новину «Росіян косить коронавірус "Дельта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути