четвер, 21 серпня 2008 20:10

Росія приховує злодійства мародерів

Політичний психолог Віктор Рибаченко, 58 років, каже, що будь-яка війна є проявом геополітичних інтересів. Але в масовій свідомості дії сторін примітивізуються за допомогою мас-медіа.

— Росія ввела свої війська не для того, щоб грабувати грузинські хати, — впевнений він. — А щоб покарати Грузію за те, що вона посміла підняти хвоста. І тим самим примусити весь світ рахуватися із собою. На думку Рибаченка, Москва не виведе свої війська, доки не знищить військовий потенціал Грузії.

Директор Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький, 32 роки, вважає, що Кремль зволікає з виведенням військ, щоб приховати від міжнародної спільноти мародерство осетинських ополченців. Тому, скажімо, не пускають до Горі місію Організації Об"єднаних Націй.

— Москва необачно влізла в цей конфлікт, а тепер не знає, як із нього вийти, — говорить він. — Повалити Саакашвілі нереально. Його рейтинг серед грузинів зріс до неймовірних висот.

Зараз ви читаєте новину «Росія приховує злодійства мародерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути