понеділок, 15 березня 2010 19:25

"Російські війська вступили в Тбілісі. Президента Саакашвілі вбили"

13 березня в ефірі грузинського телеканалу "Імеді" розповіли, що Росія напала на Грузію. Диктор сповістив: невідомі розстріляли мітинг опозиції, а її лідери сформували комітет національного порятунку. У Цхінвалі, столиці самопроголошеної Південної Осетії, здійснили замах на президента Едуарда Кокойти. Російські війська вступили на територію країни та бомблять Тбілісі. Президента Саакашвілі вбили.

Програма тривала близько півгодини. На самому початку та наприкінці сюжету ведуча пояснила, що йдеться про можливий розвиток подій.

У країні почалася паніка. Жителі прикордонних регіонів залишили свої домівки. Десятки людей потрапили до лікарень з інфарктом.

Президент Грузії назвав такий вчинок безвідповідальним. Опозиційні лідери заблокували підступи до телекомпанії. Вони заявляють, що програма вийшла з ініціативи Михайла Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «"Російські війська вступили в Тбілісі. Президента Саакашвілі вбили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути