пʼятниця, 18 квітня 2008 18:44

П"яного священника на БМВ двічі зупиняла ДАІ

У Могилевський області в Білорусі співробітники ДАІ за день двічі затримали православного священика отця Володимира. Він у нетверезому стані керував автомобілем БМВ 520.

Коли священика зупинили вперше, він заявив, що не п"яний і хитається не від горілки, а від утоми. Білоруські даїшники відпустили отця з попередженням не сідати цього дня за кермо.

Через кілька годин отця Володимира знову зупинили. Він віз дівчину, яка теж була напідпитку. Інспектори відправили священика до обласного наркодиспансеру. Результати експертизи виявили, що вміст алкоголю в крові перевищує норму в три рази.

Отцеві Володимиру виписали штраф у розмірі 845 тис. білоруських рублів (2000 грн). Колеги з осудом поставилися до його вчинку. Під час Великого посту така витівка здалася їм особливо цинічною.

Чотири місяці тому в Росії п"яний священик Валерій Ародаєв на смерть збив 45-річну жительку Самарської області. Ольга Грідяєва саме проводжала на маршрутку молодшого сина. Священика позбавили сану й засудили до двох років умовно. Такий вирок пояснили тим, що отець має багатодітну сім"ю.

Родичі Грідяєвої кажуть, що  священик намагався відкупитися, пропонував гроші. Під час суду його вагітна дружина виправдовувала чоловіка. Казала, що всі мають право розслабитися і що трагедія сталася випадково.

Зараз ви читаєте новину «П"яного священника на БМВ двічі зупиняла ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути