пʼятниця, 10 березня 2017 06:30

П'яні мігранти розгромили притулок

Двоє чоловіків із Того і шість із Гани здійняли бунт у притулку в Німеччині через день після переїзду. Заклад розташований поряд з кордоном з Нідерландами. Були незадоволені приміщенням, скаржилися на поганий мобільний зв'язок у будівлі.

Два десятки озброєних поліцейських виїхали на екстрений виклик із центру. Чоловіки віком від 18 до 28 років залізними прутами трощили меблі, вікна і двері. Намагалися про­рватися до кімнати охорони, де закрився персонал.

— Кричали, що їжа несмачна, матраци тверді, — розповідає волонтер Надя Ерман. — Що вони приїхали сюди не для того, щоб жити у хліві. Казали, що ми повинні зробити у центрі безкоштовний інтернет. ­Перед тим були конфлікти, бо мігранти не хотіли прибирати за собою. Вважали, це — робота волонтерів. У мерії скаржаться, що прибулі ігнорують безкоштовні уроки німецької мови та культури. Щодо мобільного зв'язку, то антена справді далеко.

Біженці були п'яні. Під час бунту один поліцейський отримав серйозне ушкодження ноги.

Усіх чоловіків заарештували. Звинуватили в порушенні спокою, завданні шкоди, опорі при затриманні, нанесенні тілесних ушкоджень та матеріального збитку. Порушників не депортуватимуть.

Зараз ви читаєте новину «П'яні мігранти розгромили притулок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути