Ексклюзиви
середа, 09 серпня 2006 16:31

Прем"єр-міністр Чечні взяв брата з притулку

Мати Рамзана Кадирова, прем"єр-міністра Чеченської республіки, на його прохання всиновила з дитячого будинку в Грозному 16-річного сироту Віктора Піганова.

Кадиров сам хотів це зробити, але він старший за Віктора всього на 13 років. Згідно із законом, який чинний у Чечні, така різниця у віці між прийомним сином і батьком є недостатньою.

Три роки тому, після смерті матері, Віктор Піганов залишився круглим сиротою. Його батько зник безвісти. Кадиров познайомився з Віктором у червні цього року, коли відвідував столичний дитбудинок. Там було всього четверо 16-річних хлопців, які мали залишити притулок, і прем"єр сказав, що готовий будь-кого з них всиновити.

Два тижні сироти жили у Кадирова, після чого один із них захотів, щоб його всиновили. Троє інших юнаків за сприяння прем"єра вступили до льотного училища в Грозному.

Нещодавно Піганов отримав паспорт із новим прізвищем. Ім"я він теж вирішив змінити — тепер його звати Вісіт Ахмадович Кадиров. Хлопець захотів навчатися в Суворовському училищі й днями вилетів до Москви.

— Я постараюся, щоб училище Вісіт закінчив із відзнаками, — сказав Рамзан Кадиров. — А потім він зможе вчитись у будь-якому вузі, який йому сподобається.

У Рамзана Кадирова є дві рідні сестри. Його батько два роки тому загинув під час теракту на стадіоні в Грозному.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-міністр Чечні взяв брата з притулку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути