середа, 07 грудня 2011 06:15

Посеред автостради зіткнулися суперкари

Автор: фото: Reuters
 

У Японії посеред автостради зіткнулися суперкари "Ламборґіні Діабло", вісім "феррарі" і два "Мерседес-Бенци". Вартість усіх побитих машин оцінюють у 300 млн єн — понад 30 млн грн.

Аварія, яку називають однією з найдорожчих у світі, сталася у неділю близько 11.00 біля міста Чугоку на півдні Японії. Водії прямували з острова Кюсю до міста Хіросіма на з'їзд автолюбителів. Раптом водій одного з червоних "феррарі" вирішив перелаштуватися з правого ряду в лівий. Не встиг, бо тією смугою їхав інший суперкар. Решта водіїв не надто успішно спробували уникнути удару. Японська преса пише, винуватцеві аварії 60 років. Це підприємець із міста Фукуока. Якщо його судитимуть, може отримати три місяці в'язниці чи 100 тис. єн штрафу — 10 тис. 300 грн.

— Вони мчали як навіжені. Перевищували допустиму швидкість щонайменше вдвічі. А дорога дуже слизька, бо перед тим була злива, — розповідає очевидець.

Унаслідок аварії госпіталізували 10 чоловіків і жінку. Лікарі кажуть, травми несерйозні.

Працівники дорожньої служби майже 6 год. очищали трасу від уламків дорогих автомобілів. Деякі з суперкарів не підлягають ремонту.

Старий "феррарі" у Японії можна придбати за $100 тис.

Зараз ви читаєте новину «Посеред автостради зіткнулися суперкари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути