Ексклюзиви
четвер, 26 жовтня 2006 19:04

Пограбували віце-спікера Держдуми Росії

У квартирі першого віце-спікера Державної думи РФ Любові Сліски, 53 роки, побували грабіжники. Один зі слідчих у міліції на умовах анонімності розповів, що злочинці відкрили сейф і винесли ювелірні вироби, 85 тисяч євро і чотири векселі на значні суми. За словами самої потерпілої, злочинці забрали з її квартири всього кілька речей. Їх пані Сліска вважала цінними особисто для себе, бо отримала у подарунок на день народження.

Грабіжники працювали професійно, кажуть міліціонери. Не залишили відбитків пальців, перевірили кожну шпарину в квартирі. Тих речей, які важко потім збути на чорному ринку, не брали. Залишили старовинний пістолет і орден "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня.

Як злодії потрапили у квартиру, залишається загадкою. Будинок Любов Сліски відомий серед москвичів як "депутатський" — у ньому живуть парламентарі та урядовці. Біля воріт будинку цілодобово чергує охоронець, на вході стоять камери відеоспостереження. А в кожному під"їзді працює консьєрж, який незнайомих пускає всередину лише після перевірки паспорта.

Депутатів Держдуми Росії грабують не вперше. Торік у листопаді крадії пробралися у квартиру депутата Олександра Хінштейна. Забрали комп"ютер, золоті прикраси і колекційні монети.

У січні 2004 року з двору "депутатського" будинку в Москві викрали автомобіль "Мерседес 500" вартістю $92 тисячі. Машина належала депутатові фракції "Єдина Росія" Павлові Семенову. Авто так і не знайшли.

Із квартири комуніста Миколи Біндюкова 2002-го грабіжники винесли 147 норвезьких крон, 20 німецьких марок, 100 китайських юанів, старий телевізор і поламаний відеомагнітофон. Депутат зазнав збитків на суму 25 тис. рублів (4675 грн).

Зараз ви читаєте новину «Пограбували віце-спікера Держдуми Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути