Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2018 06:25

Пенсіонерів убили, засолили та замурували

Замурованими в гаражі власного будинку поліцейські знайшли 66-річну Ельфріду та Петера, 70 років, із німецького міста Шнайттах. Винними у смерті подружжя вважають їхнього сина 25-річного Інго та його дружину Стефані, 22 роки.

Між невісткою та свекрухою торік у грудні виникла сварка. Переросла в бійку. Пенсіонери отримали кілька ударів твердим предметом по голові. Померли від черепно-мозкової травми. Інго та Стефані загорнули тіла у фольгу, на голови почепили пакети. Роздовбали стіну гаража, поклали трупи в нішу. Засипали їх сіллю, аби та вбирала рідини з тіла. Дірку замурували.

Інго написав у соцмережах, що його батьки зникли. Почав збирати гроші на їхні пошуки. Наприкінці місяця звернувся до поліції. Говорив, батьки поїхали у відпустку й не повернулися. Часто плутався в показах.

Правоохоронці навідалися до будинку. За допомогою спеціального обладнання виявили у стіні трупи. Інго та Стефані звинувачують одне одного в убивстві. Суд видав ордери на арешти обох.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерів убили, засолили та замурували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути