пʼятниця, 28 листопада 2008 19:12

Партію сексу створили в Австралії

В австралійському місті Мельбурн готуються до першого з"їзду "Партії сексу Австралії". Політичну силу створили кілька місяців тому. Планують захищати інтереси виробників еротичної продукції та пропагувати статеву освіту. Лозунг партії: "Серйозно про секс".

— Це ж безумство! Люди так бояться слова "секс"! — каже засновниця партії Фіона Паттен. — А це така ж невід"ємна частина нашого життя, як харчування.

Жінка розповідає, що поштовхом до створення партії стали нові австралійські закони. Згідно з ними, кількість порнографічних інтернет-сайтів обмежують. Це, на думку австралійки, перекриє вільний доступ людей до здорових задоволень.

— Звідси почнуться усілякі негаразди в родині, суспільстві і, зрештою, у державі, — каже вона.

Два роки тому в Голландії зареєстрували партію "Милосердя, свобода та різноманітність". Її члени виступають за легалізацію педофілії та дитячої порнографії. До виборів у голландський парламент партію не допустили. Її представники не змогли набрати необхідної кількості підписів на свою підтримку.

Зараз ви читаєте новину «Партію сексу створили в Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути