четвер, 05 листопада 2009 17:41

Німець два тижні чекав свою кохану у бразильському аеропорту

Автор: фото з сайту www.tz-online.de
  Мюллер каже, його покинула кохана бразилійка
Мюллер каже, його покинула кохана бразилійка

46-річний Гайнц Мюллер із німецького Мюнхена два тижні жив в аеропорту бразильського міста Кампінас. Прилетів до країни 2 жовтня, щоб зустрітися з бразилійкою Жозіаною, але стосунки не склалися. Чекав, що вона приїде по нього в аеропорт. Кілька днів тому мав нервовий зрив. Німця забрали до місцевої лікарні.

Із Жозіаною Гайнц познайомився в Інтернеті. Листувалися понад півроку, обмінювалися фото. Коли приїхав до неї в гості, та не схотіла з ним спілкуватися.

— Усе зроблю заради нашого кохання, вона мусить по мене приїхати, — говорить Мюллер. У гаманці він мав лише 6 євро (70 грн. — "ГПУ"), оселитися в готелі не міг. Повернувся в аеропорт. В одному з терміналів спав на сидіннях, мився в туалеті. Їжу приносили працівники летовища. Німець ходив у футболці, шортах та гумових капцях.

Поліція перевіряла його кілька разів — із документами все гаразд. Мав паспорт, туристичну візу на три місяці, пенсійне посвідчення. Колишній пілот, він вийшов на пенсію достроково через хворобу Паркінсона.

Каже, хоче жити в Бразилії, навіть якщо Жозіана по нього не приїде.

— Тут я почуваюся щасливим, а німці для мене захолодні. Відкрию у Бразилії банківський рахунок і переведу на нього свої заощадження з Німеччини.

Торік 41-річний японець Хіроші Нохара прожив три місяці в мексиканському аеропорту "Беніто Хуарес". Він прилетів до країни як турист, залишився у терміналі. Мовляв, що йому тут подобається. По закінченні візи полетів додому.

Зараз ви читаєте новину «Німець два тижні чекав свою кохану у бразильському аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути