Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 00:00

"Ніколи не платив за секс. Я подобаюся жінкам"

Сільвіо Берлусконі вперше одружився 1965-го з Карлою-Ельвірою Дель-Оґліо. За рік у них народилася донька Маріна, ще за три — син П'єр-Сільвіо. Берлусконі розлучився з Карлою 1985-го, коли вже мав доньку від 29-річної актриси Вероніки Ларіо. Їхній роман на той час тривав уже понад п'ять років.

— Сільвіо був хорошим сім'янином, справжнім католиком. Напевно, мав коханок, але або я була сліпа, або він добре ховався, — коментувала розлучення Карла-Ельвіра.

1986-го Ларіо народила Берлусконі ще одну доньку Барбару, а 1988-го — сина Луїджі. Через два роки після його народження, Берлусконі й Ларіо вирішили одружитися.

У травні 2009-го у газетах з'явилися фотографії з 18-річчя моделі Ноемі Летиції. На них Берлусконі серед напівоголених чоловіків та жінок на віллі у Сардинії. Наомі казала, що гості на віллу прилетіли літаком Берлусконі. За кілька днів Ларіо заявила, що вимагає розлучення.

— Багато жінок заздрять. Мовляв, мій чоловік уміє так гарно розважатися, — говорила в інтерв'ю Вероніка. — Але мені немає місця на цих вечірках. Туди не пускають повнолітніх. Хочете знати хто там був? Скоро ви побачите їх усіх у виборчих списках партії Берлусконі. Більше того, Сільвіо за вечірками не знайшов час прийти і привітати сина з 18-річчям.

Ларіо вимагала, щоб колишній чоловік виплачував їй щомісячно 3,5 млн євро компенсації. Берлусконі заявив, що платитиме не більш як 300 тис., а також залишить дружині й дітям віллу "Бельведере" неподалік Мілана вартістю 80 млн євро.

За місяць після появи фотографій у газетах 42-річна повія Патріція д'Аддаріо оприлюднила записи з вечірок у римській резиденції Берлусконі. Патріція заявила, що їй заплатили 2 тис. євро.

— Я не святий, але можу сказати точно, що ніколи не платив за секс. Я подобаюся жінкам, — заявив у відповідь Берлусконі.

У листопаді торік повія й танцівниця з Марокко 17-річна Каріма Ель-Махруг, відома під псевдонімом Рубі Рубакуорі, розповіла, що її, а також ще 20 дівчат найняли для оргії у резиденції Берлусконі. Кожній заплатили по 10 тис. євро. У лютому прем'єр-міністра звинуватили у сексуальних зв'язках із неповнолітньою, але не засудили через брак доказів.

Після розслідування Берлусконі сказав, що інтерес у жінок викликає його чудова форма. Колишній прем'єр-міністр Італії час від часу дотримується суворої дієти, а також зробив кілька пластичних операцій.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не платив за секс. Я подобаюся жінкам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути