вівторок, 13 квітня 2010 02:06

Наречені скасували весілля

Автор: фото з архіву Пауліни Лістер
  Пауліна (на фото) минулої суботи скасувала весілля разом із нареченим Норманом. Торт і частину продуктів віддали бездомним
Пауліна (на фото) минулої суботи скасувала весілля разом із нареченим Норманом. Торт і частину продуктів віддали бездомним

10 квітня Пауліна, 27 років, і 32-річний Норман Лістер мали одружуватися у Кракові. Обоє в цей день святкують дні народження. Чекали три роки, аби дата припала на суботу і не на Великий піст.

До весілля готувалися з осені. У грудні пошили сукню та замовили залу. Наречений працює в Бельгії, відпустку мав узимку, тоді ж узгодили деталі весілля.

— Близько 10-ї я була вже зовсім готова. Мама готувалася накидати фату на обличчя, — пригадує Пауліна. — Було тривожно, але так хвилюється кожна наречена. Зайшла дружка і сказала, що загинули Качинські і ще близько 100 людей. Спершу ми не повірили. Бабуся накричала на Софію, що в цей день так жартувати не можна, бо наврочиш. Кілька хвилин ніхто не промовив ні слова. Мама зателефонувала ксьондзу. Той сказав, повінчає, якщо ми хочемо. Ми з Норманом скасували вінчання. Біла сукня і наша радість були б гріхом.

Маємо прожити разом довго, як Качинські. Може, навіть помремо в один день

Наречені з гостями пішли запалити поминальні свічки в костел. Весільний торт дістався бездомним, як і замовлені харчі з ресторану. Його менеджер сказала нареченим, що платити за продукти не треба. У неділю пара вирушила у весільну подорож до Франції.

— Ми вирішили не влаштовувати весілля ще раз. Я вже була в білому раз, досить, — каже Пауліна. — Коли розбирала зачіску, зрозуміла, що це був знак. Норман — теж пілот. Маємо прожити разом довго, як Качинські. Може, навіть помремо в один день. Повінчаємося тихо в червні.

Зараз ви читаєте новину «Наречені скасували весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути