пʼятниця, 02 листопада 2007 14:49

Найтовстіше немовля світу живе в Сибіру

Автор: фото: REUTERS/Andrei Kasprishin
  За місяць після народження батьки забрали Надю Халіну додому. Її батько Віктор каже, що з дружиною вони хотіли народити футбольну команду. Та оскільки на світ з’явилося більше дівчат, вийшла волейбольна команда
За місяць після народження батьки забрали Надю Халіну додому. Її батько Віктор каже, що з дружиною вони хотіли народити футбольну команду. Та оскільки на світ з’явилося більше дівчат, вийшла волейбольна команда

Тетяна Халіна, 42 роки, з містечка Алейськ, що в Алтайському краї Росії, майже не здивувалася, коли місяць тому народила дівчинку вагою 7,75 кг.

— Моя перша донька важила 4,1 кілограма. Кожна наступна дитина була все важчою, — розповідає жінка. — Більше поповнення ми не плануємо. Починаємо чекати онуків.

Надія вважається найтовстішим немовлям у світі, хоча вона дещо втратила вагу за перший місяць життя. Дівчинка стала 12-ю дитиною в родині Тетяни та Віктора Халіних. У них тепер дев"ять доньок і три сини. Найстаршій дитині 12 років. У батьків не вистачило місця в паспорті, щоб записати всіх дітей. Там зазначені лише дев"ять старших.

Нині родина живе в трикімнатній квартирі. Чоловік працює водієм в армії. Кожен день сім"я з"їдає 6 л борщу та чотири буханки хліба. М"ясо буває лише на свята. За перший місяць життя новонароджена Надія отримала багато подарунків: для її родини побудували дитячий майданчик у дворі, привезли пральну машину, комп"ютер.

— На дітей отримую матеріальну допомогу 3500 рублів (700 грн). Ще 10 тисяч заробляє Віктор, — скаржиться Тетяна. — Нам вистачає їх тільки на їжу. Одяг, іграшки і взуття нам приносять сусіди.

Зараз ви читаєте новину «Найтовстіше немовля світу живе в Сибіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути