Ексклюзиви
середа, 17 травня 2006 17:19

На сміття викидають паспорти, протези і снаряди

Британська сміттєпереробна компанія "Хіпповейст" нещодавно опублікувала звіт про найбільш незвичні речі, які знаходили її працівники на звалищах країни.

Виявляється, британці часто навмисно або ненароком викидають на смітник паспорти, протези ніг і снаряди протиповітряної оборони. Останні часто викопують на подвір"ях, у садах і на городах. Серед несподіваних знахідок називають також матрац, наповнений купюрами на суму п"ять тисяч фунтів стерлінгів, морську черепаху, яка угніздилася серед старих газет, і валізу з черепами та людськими кістками.

Крім переробки сміття, компанія займається поверненням цінних речей власникам. Іноді працівники дізнаються дивовижні історії знайдених речей. Наприклад, валізу з кістками випадково викинули працівники медичного університету. А позбутися повного набору чоловічого одягу і дорогої ключки для гольфу хотіла дружина, щоб помститися зрадливому чоловікові.

На звалищі знайшли також чотири мішки, в яких було 200 тисяч фунтів і секретні креслення нового авіаносця Королівського флоту. Ці речі, як і черепаху, повернули власникам.

За оцінками сміттярів, британці щороку викидають 434 млн тонн непотребу.

Зараз ви читаєте новину «На сміття викидають паспорти, протези і снаряди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути