вівторок, 06 жовтня 2009 18:47

Міліціонер украв котлету

Міліціонер Олексій Іванников із російського міста Липецьк украв котлету в одного з відвідувачів місцевої закусочної "Чарка". За це його звільнили з роботи.

Молодший сержант Іванников замовив у забігайлівці 100 г горілки. На закуску в нього не було грошей. Коли випив, побачив на тарілці в сусіда котлету. Схопив її й вибіг із кафе. Обурений відвідувач погнався за ним. Наздогнав, побив, потім відвів до міліції. Там підписали наказ про звільнення, хоча кримінальної справи не порушили. Кажуть, крадіжка дрібна.

У серпні в російському місті Єкатеринбурзі 31-річний міліціонер виніс із квартири підсудного телевізор "Соні". Сказав, конфіскує техніку в інтересах слідства. Власники телевізора звернулися до міліції зі скаргою. Квартиру оперуповноваженого обшукали. Окрім телевізора, знайшли речі, що зникли з кількох будинків місцевого садового кооперативу. Крадія звільнили. Невдовзі судитимуть.

Кілька тижнів тому в Саратовській області двоє міліціонерів скористувалися кредитною карткою затриманого. Під час обшуку забрали в нього гаманець і аркуш із пін-кодом. Із картки зняли 1,5 тис. руб. (400 грн. — "ГПУ"). Обох звільнили, невдовзі судитимуть за зловживання службовим становищем.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер украв котлету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути