Ексклюзиви
четвер, 02 липня 2009 18:25

Майкл Джексон залишив 570 мільйонів доларів спадку

Майкл Джексон залишив 570 мільйонів доларів спадку

Американського співака 50-річного Майкла Джексона хоронитимуть у неділю. Артист помер у Лос-Анджелесі.

Процедура похорону детально розписана в заповіті Джексона. Подробиці поки що не розголошують. Однак відомо, що співак попросив перед похованням виставити своє тіло на огляд фанів.

У четвер увечері тіло артиста вивезли з Лос-Анджелеса в білій кареті, запряженій двома кіньми. У такий спосіб небіжчика доправлять за 250 км до ранчо "Неверленд", що належало Джексону. Там співака покладуть у прозорому кубі, щоб прихильники могли з ним попрощатися.

Майкл Джексон залишив $570 млн спадку. Однак більшість його статків заберуть кредитори, аби покрити борги короля поп-музики. Решту розділять між матір"ю співака, Кетрін Джексон, його трьома дітьми та декількома благодійними організаціями. Батькові Джозефу Джексону співак нічого не заповів. У чоловіків були погані стосунки. Артист казав, що у дитинстві батько неодноразово бив та принижував його. Змушував співати в групі "Джексон Файв" разом із братами та сестрами.

Кетрін Джексон, імовірно, отримає опіку над дітьми сина — 12-річним Принцем Майклом, 11-річною Періс і Принцем Майклом ІІ, 7 років. Двоє старших дітей з"явилися на світ під час шлюбу співака з Деббі Роув. Однак жінка зізналася, що вона не є біологічною матір"ю хлопчика та дівчинки. Так само як Джексон не є їхнім батьком. Мовляв, дітей зачала сурогатна матір від донора сперми.

Діти не ходять до школи, а навчаються на ранчо "Неверленд". Джексон рідко дозволяв їм з"являтися на публіці без масок.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон залишив 570 мільйонів доларів спадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути