середа, 25 червня 2008 18:19

Мадонна розлучається із Ґаєм Річі

Автор: фото: reuters/Chris Pizzello
  Американська співачка Мадонна із чоловіком Ґаєм Річі  на вечірці ”Ярмарок марнославства” у Голлівуді, 25 лютого 2007 року
Американська співачка Мадонна із чоловіком Ґаєм Річі на вечірці ”Ярмарок марнославства” у Голлівуді, 25 лютого 2007 року

Американська співачка 49-річна Мадонна розлучається із чоловіком, режисером Ґаєм Річі, 39 років. Публічно про розрив вона оголосить після свого світового турне, яке завершиться у Мехіко 29 листопада.

Із Річі Мадонна прожила сім років. Подружжя виховувало трьох дітей: 7-річного сина Рокко, всиновленого Девіда Банду, 3 роки, та 11-річну Лурдес, доньку жінки від попереднього шлюбу із Карлосом Леоном.

— Я вийшла заміж помилково, — каже поп-діва. — Мій чоловік виявився зовсім не тим, ким я його собі уявила. Хочу, щоб усе швидше скінчилося.

За рік після одруження Мадонна і Ґай поїхали з концерту вечеряти в лондонський ресторан "Сан-Лоренцо". Біля закладу зібрався натовп прихильників співачки. Річі вибіг сердитий із машини і не пропустив дружину вперед. Із авто вона вийшла заплакана. Останні роки спільного життя подружжя постійно сварилося.

— Я вже запарився від натовпів народу і своєї супер-пупер дружини, — зізнавався режисер. — Мені наплювати, хто там мегазірка. Якщо вона думає, що зможе й далі так продовжувати зі мною жити, то вона помиляється!

Торік за порадою психолога для збереження сім"ї пара підписала "пакт про кохання". Подружжя зобов"язувалося весь вільний час проводити із дітьми й більше спілкуватися одне з одним. Минулого місяця на фестивалі в Каннах співачка заявила, що втомилася зображати з чоловіком щасливу пару.

— Тепер вони швидше як брат і сестра, а не як чоловік і дружина, — розповідають друзі співачки. — Віддалилися одне від одного. Це сумно, але вони налаштовані зберегти лише дружні взаємини.

Після розлучення Ґай Річі залишиться у Лондоні, а Мадонна житиме в Лос-Анджелесі або Нью-Йорку. Останню квартиру вона придбала у квітні за $7 млн. Під час оформлення документів на нерухомість указала дівоче прізвище — Чикконе. У помешканні готують кімнати для неї, дітей та помічників.

У списку найбагатших жінок Великої Британії Мадонна посідає 25-те місце. Її статки оцінюють у $600 млн.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна розлучається із Ґаєм Річі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути