Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2018 06:35

Лотерейний квиток на мільйони розірвали навпіл

67-річний Фред і Леслі Хіггінс, 57 років, із англійського міста Абердиншир виграли в лотерею 58 млн фунтів стерлінгів — понад 2 млрд грн. Купували квитки регулярно. Останнього разу вгадали сім цифр і зірвали джек-пот.

Фред пішов із квитком до магазину. Продавець перевірив номери через автомат. Сказав, що комбінація нічого не виграла. Фред перервав папірець надвоє і викинув у смітник. За мить на екрані автомата заблимало "Зверніться до організаторів лотереї". Продавець дістав квиток. Виграшні номери вціліли.

Вдома Фред перевірив номери на сайті лотереї. Зрозумів, що став мільйонером.

— Розбудив дружину, аби теж перевірила. Вона подумала, що ми виграли лише 5,8 фунта (201 грн. — ГПУ), — розповідає Фред Хіггінс.

Організатори лотереї провели розслідування і за тиждень запросили переможців отримати виграш. Увесь цей час квиток лежав у конверті з написом "Кінець проблемам із грошима!".

На виграні гроші пара купила авто марки "Аудіо Кабріолет". Коштує до 40 тис. фунтів — 1,4 млн грн. Вибирають, де придбати нерухомість — у Франції чи на Барбадосі. 20 серпня планують пишно відсвяткувати 30-річний ювілей весілля.

Зараз ви читаєте новину «Лотерейний квиток на мільйони розірвали навпіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути