пʼятниця, 24 червня 2011 00:15

Лікарі не змогли врятувати дев'ятирічного Антона

У ніч проти середи в російському Петрозаводську помер Антон Терьохін, який вижив у авіакатастрофі пасажирського літака Ту-134. Мати хлопчика Оксана загинула на місці.

Дитину намагалися реанімувати у Республіканській дитячій лікарні Карелії. Туди Антона привезли з відкритими переломами гомілки та плеча. Мав також травму мозку, на тілі рвані рани й синці. Близько другої ночі серце хлопчика зупинилося.

У Міністерстві з надзвичайних ситуацій Росії кажуть, що Антон із родиною жив у Южно-Сахалінську. Преса пише, що мав українське громадянство.

Терьохіни летіли з Южно-Сахалінська до Петрозаводська. Оксана хотіла перебратися туди з дітьми — Антоном і 14-річною Анастасією. Зараз дівчина лежить в одній із московських лікарень. В аеропорту на Терьохіних чекав родич. Потрапив до лікарні з серцевим нападом, коли дізнався, що літак упав.

У середу до Петрозаводська прибув батько Олексій Терьохін. Він прикордонник на острові Сахалін.

Окрім Антона й Анастасії Терьохіних, у літаку були двоє російських дітей. Обоє загинули.

Літак Ту-134 авіакомпанії "РусЕйр", що летів рейсом Москва — Петрозаводськ, розбився у ніч проти вівторка біля дачного селища Бесовець. Не дотягнув до аеропорту близько 2 км. Упав упоперек автотраси й загорівся. На борту були 43 пасажири і дев'ятеро членів екіпажу. 44 людини загинули на місці. З-поміж команди вижила стюардеса.

За попередніми даними, у катастрофі винен пілот. Сім'ям загиблих виплатять по 1 млн руб., це 250 тис. грн. Постраждалим — удвічі менше. У середу в Карелії оголосили триденну жалобу.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі не змогли врятувати дев'ятирічного Антона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути