середа, 09 серпня 2006 16:30

Лайза Мінеллі співала під зливою

Автор: фото: REUTERS/Anton Denisov
  Американська співачка Лайза Міннеллі виступила на святкуванні 11-річчя радіостанції ”Срібний дощ” у Москві
Американська співачка Лайза Міннеллі виступила на святкуванні 11-річчя радіостанції ”Срібний дощ” у Москві

Минулого четверга російська радіостанція "Срібний дощ" відзначала своє 11-річчя і запросила на свято 60-річну американську зірку Лайзу Міннеллі. Їй довелося співати під зливою.

Святкова вечірка традиційно проходила під відкритим небом на березі озера за Москвою. Організатори влаштували сцену й накрили столи. Близько п"ятої вечора почав накрапати дощик, а коли на сцені з"явилася Міннеллі, він перейшов у справжню зливу.

Співачка виконувала свої хіти 40 хвилин, хоч і промокла до нитки. У якийсь момент у Міннеллі відклеїлися накладні вії на одному оці. Лайза не розгубилася — відірвала їх і з іншої повіки й кинула в бік глядачів. Ті тулилися під парасолями і вже починали домовлятися, хто й коли поїде додому. Уся їжа на столах промокла.

У свої шістдесят Лайза Мінеллі співає переважно на приватних вечірках, відкриває чи закриває концерти, як-от минулого понеділка фестиваль грецької музики в Афінах.

У зірки було дуже бурхливе життя, чимось подібне на життя її  матері, акторки та співачки Джуді Ґарленд. Остання поміняла п"ятьох чоловіків, полюбляла алкоголь та наркотики і зрештою померла у 46 років від передозування. Сама Лайза Мінеллі свого часу боролася з ожирінням, залежністю від алкоголю, наркотиків і знеболювальних препаратів. Але вчасно почала лікуватись і повернулася до нормального життя.

Якось сестра по матері Лорна Лафт буквально викрала Лайзу з готелю в Нью-Йорку, де та наковталася спиртного, кокаїну і якихось таблеток. Лорна позичила у співака Френка Сінатри його літак і відвезла сестру до реабілітаційної клініки на другому кінці країни. По дорозі до аеропорту, згадувала вона, Лайза прокинулась і почала несамовито кричати, що хоче хот-дога.

Лайза Міннеллі одружувалась і розлучалася чотири рази. Один із її чоловіків виявився геєм. Останній шлюб тривав з весни 2002-го до літа наступного року. Співачка хотіла мати дітей, але матір"ю так і не стала.

Зараз ви читаєте новину «Лайза Мінеллі співала під зливою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути