пʼятниця, 10 березня 2017 06:40

Король привіз 459 тонн багажу

Король Саудівської Аравії 81-річний Салман ібн Абдул-Азіз Аль Сауд привіз до Індонезії 459 т багажу. Зокрема, два автомобілі "Мерседес" і два електричні ліфти. Зійшов із літака золотим трапом. Делегати тримали над його головою сім парасольок, щоб захистити від дощу.

Це перший візит монарха Саудівської Аравії в Індонезію за 48 років. Із ним приїхали 1,5 тис. людей. Серед них — 10 міністрів і 25 принців. Їх везли до Джакарти 36 літаками.

Серед його вимог для 9-денної поїздки були VIP туалет, побудований у мечеті, три окремі п'ятизіркові готелі на острові Балі. У президентському палаці в місті Богор завісили всі картини й скульптури. 570 людей найняли спеціально для короля. 10 тис. поліцейських охоронятимуть його цілодобово. Вздовж маршруту Салмана вишикували школярів.

Індонезійський президент Джоко Відодо позаторік відвідав Саудівську Аравію. Пропонував королю вкладати гроші в індонезійську економіку. Зараз сподіваються підписати угоди на $25 млрд інвестицій. Більшість — у розвиток курорту Балі.

Зараз ви читаєте новину «Король привіз 459 тонн багажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути