Ексклюзиви
вівторок, 24 грудня 2019 00:50

Колишнього мільйонера покинула наречена

Автор: elle.ru
  Мохамед Хадід зустрічався із Шивою Сафай п’ять років. Три — зраджував їй із 26-річною супермоделлю
Мохамед Хадід зустрічався із Шивою Сафай п’ять років. Три — зраджував їй із 26-річною супермоделлю

У США колишнього мільйонера 71-річного Мохамеда Хадіда покинула наречена 39-річна Шива Сафай. Чоловік оголосив про крах своєї будівельної компанії в листопаді. Пояснив, що багато вклали в спорудження комплексу елітної нерухомості. Сподівався заробити на ньому $100 млн – 2,3 млрд грн.

Хадід опублікував фото зі свого нового будинку. Переїхав з особняка за $56 млн в елітному районі у дім із чотирма спальнями.

— У попередньому маєтку мав великий басейн і сад, — розповідає журналіст Вернон Сайні. — В їдальню замовляли меб­лі з Парижа. Там була кімната для покеру. Кабінет декорували в марокканському стилі. Все привезли звідти. Залу його наречена зробила в білих тонах. Вони пишалися цим особняком. Постійно знімали його для журналів інтер'єрів. Зараз у Хадіда будинок за чотири мільйони. Крихітний, порівняно з минулим. У такому живуть холостяки без родини. Хоча і в цьому дизайнерський ремонт. Власник найняв дорогого садівника.

Проти Хадіда відкрили кримінальну справу. Розслідують, чи не було шахрайства. Будівництво компанія почала без необхідних дозволів.

— Не претендую на його гроші чи коштовності, — каже колишня наречена мільйонера Шива Сафай. — Проблеми почалися ще рік тому. Дуже хочу дитину. Мохамед проти. У нього є діти, більше не треба. Сказав, що статки не безрозмірні, щоб ділити на всіх. Вирішила піти. До того ж у мого нареченого був тривалий роман із 26-річною моделлю. Я не пробачила зраду. Це боляче. Прикро, що коханка не підтримує його у важкий час. Вона просто вирішила заробити на цій історії, доки його ім'я усюди крутиться. Розповідає, як літала до нього приватними літаками, де вони кохалися, що він їй дарував. Хадід зраджував три роки.

Мохамед Хадід має п'ятьох дітей. Серед них — супермоделі Белла і Джіджі.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього мільйонера покинула наречена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути